Uncategorized

Иднината на електрични автомобили

Не верувате дека наскоро сите ќе возиме електрични автомобили? Нема проблем, иднината ќе докаже. Но има една работа која малку ќе ве чини ако сега градите или реновирате: Планирајте простор и кабел за Wallbox полнач.