Commander 2 22kW

1,480.00

Полнач Wallbox Commander 2  моќност 22kW, Тип 2 приклучок, Кабел  5м

Дополнителни опции: OCPP+RFID+DC Leakage

Compare
SKU: CMX2 Категорија

Wallbox Commander 2 е дизајниран да го направи вашиот полнач поинтерактивен со поставување на сите контроли. Во комбинација со платформата myWallbox, нуди целосен опсег на функции за контрола на статусот на полначот, корисниците, потрошувачката на енергија и многу повеќе.

Лесен за користење

Вградениот екран на допир го олеснува отклучувањето и изборот на поставките за полнење.

Лесно за споделување

Обезбедете заеднички пристап со заштита на лозинка, RFID картички или апликацијата myWallbox.

 

Поврзување

Се поврзува со секој паметен уред преку Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet или 4G (по избор).

Може да се контролира

Користете ја платформата myWallbox за да контролирате повеќе полначи и корисници, да пристапите до нашите решенија за управување со енергија, да извлечете корист од нашиот интегриран систем за плаќање и многу повеќе.

 

Компатибилен со вашиот ЕВ

Командант 2 е достапен со кабли за полнење тип 1 и тип 2.

 

Издржливост

Сертифицирана отпорност на вода и прашина со IP54 и IK10 заштита, што овозможува безбедна внатрешна или надворешна инсталација.

 

 • Полнење: AC
 • Конектор: тип 1 или тип 2 (7,4 kW) / тип 2 (11 kW и 22 kW)
 • Димензии (без кабел): 221x152x115 mm
 • Тежина: 2.4 кг (без кабел)
 • Кабел: 5 метри (7 метри опционално)
 • Максимална моќност: 7,4 kW (1 фаза) / 22 kW (3 фази)
 • Максимална струја (по фаза): 7,4 kW 32 A (1P) / 11 kW 16 A (3P) / 22 kW 32 A (3P)
 • Струја што може да се прилагоди: од 6А до 32А
 • Информации за Статус на полнач:  Touchscreen,RGB LED / апликација Wallbox / портал MyWallbox
 • Кориснички интерфејс: Touchscreen апликација Wallbox / портал MyWallbox
 • Корисник: апликација Wallbox / портал MyWallbox
 • PIN Code / RFID Card / myWallbox app
 • Power Boost / Dynamic Power Sharing / MID Meter
 • Bluetooth и Wifi

 

Официјална страна