Pulsar Plus 22kW

990.00

Полнач Wallbox Pulsar PLUS моќност 22kW, Тип 2 приклучок, Кабел  5м

Дополнителни опции: RCD ( DC Leakage), OCPP

Compare
SKU: PLP1 Категорија

Напредната технологија е едноставна

Нема потреба да го комплицирате паметното полнење. Ако сте нови во полнењето со ЕВ, Pulsar е одличен избор за вас. Пулсарот е лесен за употреба, и поради компактната големина, се вклопува во секоја домашна гаража и е компатибилен со сите типови автомобили.

 

Комбинација на компактна големина и моќни карактеристики

Поради комбинацијата на карактеристики, Пулсар Плус е идеален избор за вашиот дом. Пулсар Плус има вграден кабел и е погоден за секој електричен автомобил со приклучок за полнење тип 1 или тип 2. Изберете помеѓу 7,4 kW, 11 kW или 22 kW и должина на кабел од 5m или 7m.

 

Технички спецификации

 • Полнење: AC
 • Конектор: тип 1 или тип 2 (7,4 kW) / тип 2 (11 kW и 22 kW)
 • Димензии (без кабел): 166x163x82 mm
 • Тежина: 1 кг (без кабел)
 • Кабел: 5 метри (7 метри опционално)
 • Максимална моќност: 7,4 kW (1 фаза) / 22 kW (3 фази)
 • Максимална струја (по фаза): 7,4 kW 32 A (1P) / 11 kW 16 A (3P) / 22 kW 32 A (3P)
 • Струја што може да се прилагоди: од 6А до 32А
 • Статус на полнач: Halo RGB LED / апликација Wallbox / портал MyWallbox
 • Кориснички интерфејс: апликација Wallbox / портал MyWallbox
 • Корисник: апликација Wallbox / портал MyWallbox
 • Bluetooth и Wifi

Официјална страна