Copper SB 22kW

1,100.00

Полнач Wallbox Copper SB  моќност 22kW, Тип 2 приклучок, без кабел со брава

Дополнителни опции: Wi-Fi / Ethernet / Bluetooth / RFID Card /

Compare
SKU: CPB1 Категорија

Cooper SB доаѓа со интегриран приклучок што ви дава повеќе опции. Полнете го вашиот автомобил со конектор за возило тип 1 или тип 2. Достапно до 22 kW моќност.

Засилување на моќноста

Подобрете ја интелигенцијата на полначот со нашето динамично решение за управување со оптоварување за да избегнете затемнување(Blackout) и изненадување на сметките за енергија. Тоа ќе го измери користењето на енергијата во вашиот дом и автоматски ќе го прилагоди полнењето на вашиот електричен електричен погон во хармонија со капацитетот на вашата локална мрежа.

 

Мобилно поврзување

Дозволува вашиот Wallbox да комуницира со својата платформа за управување со полнење на myWallbox користејќи 3G или 4G мрежи. За ажурирани и синхронизирани податоци во реално време.

 • Полнење: AC
 • Конектор: тип: Socket (Type 1 and Type 2)
 • Димензии (без кабел): 260x192x113 mm
 • Тежина: 2 кг
 • Максимална моќност: 7,4 kW (1 фаза) / 22 kW (3 фази)
 • Максимална струја (по фаза): 7,4 kW 32 A (1P) / 11 kW 16 A (3P) / 22 kW 32 A (3P)
 • Информации за Статус на полнач:RGB LED / апликација Wallbox / портал MyWallbox
 • Кориснички интерфејс: апликација Wallbox / портал MyWallbox
 • Корисник: апликација Wallbox / портал MyWallbox
 • RFID Card / myWallbox app
 • Power Boost / Dynamic Power Sharing / MID Meter
 • Bluetooth и Wifi

Официјална страна