KeContact P30 22kW a-series EN Type2 3p Socket + RFiD

1,100.00

Полнач KEBA KeContact P30 Тип 2 приклучок, со  моќност на полнење до 22kW, без кабел со брава

, трифазно полнење

Compare
SKU: 119,921-1 Категорија