KeContact P30 22kW c-series EN Type2

1,560.00

 

Полнач KEBA KeContact P30 Тип 2 приклучок, со  моќност на полнење до 22kW, кабел 6м, трифазно полнење, вграгена DC заштита,режим на мерење, UDP интерфејс (поврзување со паметен дом),Modbus TCP

Compare
SKU: 97,924 Категорија